Servicii integrate de securitate pentru instituții și companii private

Protejând cu succes peste 5000 de locații din 11 județe, ne dedicăm să oferim soluții de securitate de neegalat, personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei instituții sau companii private.

Servicii oferite:

Evaluari de risc si proiecte de securitate

Instalare sisteme de securitate

Service & Mentenanță

Monitorizare și intervenție rapidă

Securitatea si stabilitatea retelelor

Managementul informatiilor clasificate

Expertiză și experiență

In conformitate cu Legea 333/2003, H.G. 301/2012 si I. 9/2013 Helion® Group efectuaza servicii de:

Helion® este una din putinele companii care depune situatiile semestriale perfecte din acest punct de vedere. Zero spargeri fara sesizare si Zero spargeri cu intrarea infractorului in obiectiv.

Industrii

Instituții de învățmânt

La Helion Group, ne dedicăm să oferim un mediu de învățământ sigur și protejat, prin implementarea celor mai avansate tehnologii de securitate fizică. Înțelegem importanța unei protecții cuprinzătoare, care să împiedice orice amenințări la adresa siguranței elevilor, profesorilor și a personalului instituțiilor de învățământ.

silicon-education.jpeg

Centre comerciale

Pentru centrele comerciale, Helion Group poate oferi o gamă variată de soluții de securitate și tehnologie, concepute pentru a îmbunătăți securitatea, eficiența operațională și experiența clienților.

Spații comerciale

Instituții publice

Într-o lume în continuă schimbare, instituțiile publice se confruntă cu provocări din ce în ce mai complexe în materie de securitate, eficiență operațională și inovație. Helion Group vine în întâmpinarea acestor nevoi cu soluții avansate de securitate și tehnologie, concepute pentru a proteja cetățenii, a optimiza procesele și a îmbunătăți calitatea serviciilor publice.

Primaria Oradea

Aeroport

Aeroporturile reprezintă puncte critice de infrastructură care necesită niveluri înalte de securitate și eficiență operațională pentru a gestiona fluxurile mari de pasageri și a asigura siguranța zborurilor. Helion Group înțelege complexitatea acestor cerințe și oferă soluții integrate de securitate și tehnologie, proiectate pentru a optimiza operațiunile aeroportuare și pentru a îmbunătăți experiența pasagerilor.

shutterstock_200360861

Spitale

Pentru spitale și alte facilități de îngrijire a sănătății, Helion Group poate oferi o gamă largă de soluții de securitate și tehnologie personalizate, menite să protejeze pacienții, personalul medical și vizitatorii, în timp ce asigură funcționarea eficientă și sigură a facilităților.

Spital _ Helion Group

Imobile și spații de birouri

Donec consequat nibh at urna tincidunt tempor. Integer quis lobortis felis. Nulla id quam vestibulum, aliquam mauris vitae, auctor ex. Aliquam augue nulla, faucibus sed lacus ac, placerat elementum nisi. Curabitur enim nunc, dictum et accumsan.

Bănci

Morbi ullamcorper tellus eu purus dictum convallis. Duis posuere dui sit amet pellentesque malesuada. Morbi ultrices tortor ut diam molestie, vel pharetra lectus lacinia. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean varius lectus lectus.

BT

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Pentru a afla mai multe despre cum Helion poate proteja afacerea ta, contactează-ne astăzi pentru o consultație gratuită. Echipa noastră de experți este pregătită să te ajute să găsești soluțiile perfecte pentru securitatea ta.

HELION SECURITY S.R.L.
Oradea | Cluj Napoca | Timișoara

Top