Aeroporturi

Helion Group oferă o gamă completă de soluții pentru aeroporturi, asigurând securitatea, eficiența și confortul pasagerilor

Soluții oferite

Sisteme de Supraveghere Video

Oferim sisteme avansate de supraveghere video pentru monitorizarea întregului aeroport, inclusiv a zonelor critice precum terminalul pasagerilor, zonele de îmbarcare și debarcare, și parcărilor. Utilizăm tehnologii moderne, inclusiv camere cu rezoluție înaltă, pentru a asigura vizibilitate clară și detaliată, precum și funcții de detecție și analiză inteligentă a imaginilor.

Alarme de Încendiu și Antiefracție

Implementăm sisteme avansate de alarmare de incendiu și antiefracție pentru a proteja siguranța pasagerilor și a personalului aeroportului. Sistemele noastre sunt proiectate pentru a detecta rapid incendiile și intruziunile

Turnicheți pentru Control Acces

Oferim soluții de control acces robuste, inclusiv turnicheți și porți de acces, pentru a gestiona fluxul de pasageri și a asigura securitatea zonelor restricționate ale aeroportului. Aceste sisteme permit o autentificare rapidă și securizată a personalului autorizat și a pasagerilor.

Instalări de Scanere pentru Bagaje

Scanerele utilizează tehnologii de ultimă generație pentru a detecta obiecte periculoase sau interzise în bagaje, contribuind la prevenirea amenințărilor la adresa securității.

Semnalizare Interioară

Oferim soluții de semnalizare interioară eficiente și intuitive, pentru a ghida pasagerii și personalul aeroportului către destinațiile lor dorite. Folosim sisteme de semnalizare moderne, cu indicatoare clare și ușor de înțeles, pentru a îmbunătăți experiența pasagerilor și a asigura navigarea eficientă prin aeroport.

Sistem integrat pentru parcări

Furnizăm soluții integrate pentru managementul parcărilor, inclusiv sisteme de control al accesului și de plată automatizată a parcării. Aceste sisteme facilitează gestionarea eficientă a parcărilor aeroportului, reducând timpii de așteptare și asigurând o experiență mai plăcută pentru pasageri.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile prin apăsarea butonului de mai jos și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Top