Helion Private Security

O noua viziune a securitatii private

Private SecuritySecuritatea nu este ceva optional !

Expertii de Securitate Helion sunt pregatiti de profesori care predau la Centrul George C. Marshall Germania (Cel mai important centru de pregatire in domeniul securitatii de aparare din Europa).

Participa periodic la cursuri si conferinte de securitate cu lectori generali(r) de armata, comandanti de arme si generali(r) sefi de stat major.

Inginerii de Sisteme sunt pregatiti la cel mai inalt nivel. Cu peste 10 ani de experienta in securitate electronica si securitate informatica, sunt printre cei mai buni integratori de sisteme de securitate din regiune. Evaluatorii de Risc si Consultantii nostri de Securitate au participat la Conferinte de cel mai inalt nivel atat in Europa cat si in Israel si va vor solutiona cele mai complexe probleme legate de securitatea privata.
Consultanta de SecuritateDupa ani de experienta si pregatiri atat teoretice cat si in teren, Inginerii de Securitate Helion sunt profesionistii cei mai pregatiti din regiune in masura sa va ofere consultanta de specialitate in domeniul securitatii.

Pentru toate tipurile de consultanta de securitate:

   proiectare si evaluare de risc
   consultanta de implemetare a mijloacelor electronice de securitate
   sisteme de securitate pentru locuinte civile
   sisteme de securitate pentru pentru spatii comerciale si spatii de productie
   sisteme de securitate pentru depozite si intreprinderi industriale
   sisteme safe city, safe building si safe corporation
   sisteme complete de securitate pentru gari aeroportuare si frontiere de stat


Inginerii Helion au fost pregatiti in Europa de catre generali(r) de armata, profesori ai Centrului George C. Marshall Germania si totodata si in Israel de principalii furnizori de echipamente de securitate la nivel mondial pentru a raspunde celor mai exigente si complexe cerinte.

Pentru a programa o intalnire pentru discutarea unei probleme legata de consultanta de securitate va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0359-463.496

sau sa completati in 20 secunde formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din inginerii nostri de securitate.

Evaluari de Risc
la Securitatea Fizica


Odata cu intrarea in vigoare a HG 301/2012 si I9/2013, toti agentii economici si institutile publice din Romania sunt obligati sa efectueze Evaluarea de Risc la Securitatea Fizica pentru toate punctele de lucru la care desfasoara activitate.

Suntem profesionisti, Dar totodata intelegem greutatile sociale din Romania. De aceea suntem singura companie din regiune care oferim consultanta si efectuam evaluari de risc de cel mai inalt nivel la preturi acceptabile pentru societatea romaneasca de astazi.

In conformitate cu Legea 333/2003, H.G. 301/2012 si I 9/2013 Helion Security efectuaza servicii de:

     - Evaluari de Risc la Securitatea Fizica

     - Proiectare Sisteme Electronice de Securitate

     - Planuri de Paza pentru Obiective

Pentru o estimare a unei Evaluari de Risc la Securitatea Fizica, Proiect Tehnic Sistem de Securitate sau Plan de Paza (conform Legii 333/2003, H.G. 301/2012 si I.9 / 2013) va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0359-463.496

Sisteme Electronice de Alarma si Monitorizare


Pentru sistemele de securitate 'basic'
, in pagina urmatoare veti gasi cateva preturi estimative pentru sisteme electronice de securitate. Pentru personalizarea lor va rugam sa programati o intalnire cu inginerii nostri de securitate la numarul de telefon: 0359-463.496

sau sa completati in 20 secunde formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din expertiinostri de securitate.

Pentru sistemele complexe de securitate va rugam sa programati o intalnire cu expertii nostri de securitate la numarul de telefon: 0359-463.496

sau sa completati in 20 secunde formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din expertii nostri de securitate.

Pentru evaluari de lucrari si estimari de preturi, pentru service si mentenante periodice sisteme de securitate va rugam sa programati o intalnire cu expertii nostri securitate la numarul de telefon: 0359-463.496

sau sa completati in 20 secunde formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din inginerii nostri de securitate.

Servicii de Paza, Monitorizare si Interventie

EXPERIENTA NE-A INVATAT CA FIECARE SECUNDA CONTEAZA !

Semestrial firmele de securitate trebuie sa depuna la Polita Romana o situatie cu evenimente pentru toate obiectivele monitorizate pe teritoriul Romaniei. Insa, foarte putine sunt companiile de securitate unde la Categoria 'Spargeri fara ca sistemul sa sesizeze efractia' sa aiba cifra 'zero' alocata, iar infractorul sa fie intotdeauna oprit inainte de a intra in incinta obiectivului pazit.

Helion este una din putinele companii care depune situatiile semestriale perfecte din acest punct de vedere. Zero spargeri fara sesizare si Zero spargeri cu intrarea infractorului in obiectiv.

Anii de experienta si pregatirile speciale efectuate de expertii nostri au condus la implementarea unui Sistem Complex de Dispecerat de monitorizare a Sistemelor Electronice de Securitate.

Se monitorizeaza in paralel detectia efractiilor, cazurile de panica si monitorizarea sistemelor video de catre persoane avizate de Politia Romana, 24 de ore din 24, direct din dispeceratele coordonate de catre noi.

Astfel, chiar si in cazurile cele mai exceptionale, infractorii nu isi ating niciodata scopul in obiectivele monitorizate prin Helion Security.

Paza si protectia cu personal uman al Obiectivelor, Bunurilor si Valorilor se efectueaza cu personal pregatit, cu statura fizica adecvata, capabili sa rezolve orice problema intervenita in timpul executarii serviciilor de paza. Toti agentii sunt avizati de Politia Romana si testatati periodic atat fizic cat si profesional de catre sefii de obiectiv si echipele de control personal ale companiei.

Agentii cunosc si au experienta in rezolvarea problemelor exceptionale, cunoscand si repetand periodic toate procedurile necesare efectuarii serviciilor de paza si garda: de la aplanarea unui conflict pana la tehnici avansate de auto-aparare, de lupta corp la corp si de imobilizare a infractorului cu respectarea legislatiei in vigoare.


Pentru a discuta o oferta de pret pentru monitorizare si interventie sau pentru paza unui obiectiv cu paza in punct fix cu agent de paza va rugam sa programati o intalnire cu expertii nostri securitate la numarul de telefon:
0359-463.496

sau sa completati in 20 secunde formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din sefii nostri de obiective.
Home
Prezentare Departament security
Consultanta de Securitate
Evaluari de Risc la Securitatea Fizica
Sisteme Electronice de Monitorizare
Oferte de Pret Sisteme Electronice de Alarmare si Monitorizare
Servicii de Paza, Monitorizare si Interventie