Helion Cyber Security

ducem securitatea informatica la un alt nivel

Securitatea si Stabilitatea Retelelor15 ani de experienta in domeniu si doua stagii de pregatire in businness intelligence si businness
counter-intelligence conduse de general(r) sef serviciu it de divizie nationala de informatii ne califica drept cei mai bine pregatiti in contracararea ataculurilor informatice asupra retelelor de date.Recrutam doar varfurile in domeniu de materie cenusie, Tehnicieni si ingineri cibernetici care au demonstrat ca sunt net superiori competitiei.

Inevitabil, retelele informatice administrate de Helion sunt stabile si impenetrabile.Managementul
Informatiilor ClasificateAvem experienta de peste 10 ani in domeniu, suntem parteneri CISCO, IBM si Membri ai Asociatiei Romane a Specialistilor in Securitate. Expertii nostrii, pregatiti timp de 6 luni de un fost director al Oficiului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat al Romaniei, Sunt cei mai in masura sa va organizeze Managementul Informatiilor Secrete din Cadrul Companiei, Institutiei sau Organizatiei.

Proceduri de acces si procesare, proceduri de pastrare, arhivare, codificari de documente si mentinerea evidentei personalului. Securizarea retelelor de date si criptare impenetrabila a acestora. Managementul retelelor de date, retelelor intranet si VPN.
Toate acestea sunt domenii in care excelam.

Pentru a programa o intalnire pentru discutarea unei probleme de consultanta de securitate a informatiilor va rugam sunati la numarul de telefon: 0359-463.496

sau sa completati in 20 secunde formularul de mai jos si veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din expertii nostri de securitate.

<
Consultanta in Tehnologia Informatiei cu cei mai buni specialisti in domeniuNe bazam pe o echipa de speciasti cibernetici cu experienta, instruiti permanent in traininguri oferite de partenerii si furnizorii nostri pentru a raspunde cu maxima promptitudine si profesionalism cerintelor clientilor. Calitatea serviciilor este un punct forte al echipei de service si asistenta.

Inginerii nostri sunt instruiti permanent pentru a tine pasul cu tehnologia. De aceea Helion este recunoscut la nivel regional ca un simbol al profesionalismului in domeniul cibernetic.

De cate ori nu ati intalnit situatia in care contabila se plange ca actualul computer pe care ruleaza programul de contabilitate lucreaza prea greu? Desi ati investit foarte multi bani in reteaua informatica!

Pentru a evita astfel de situatii este obligatoriu ca inca de la proiectarea sistemului informatic pe care il veti folosi, un tehnician sa va recomande ce sisteme hardware si software sa folositi pentru ca acestea sa fie compatibile si sa nu intampinati probleme de performanta. In acelasi timp, un tehnician certificat recunoaste si solutiile cele mai putin costisitoare, dar care nu fac rabat la performante.Helion va pune la dispozitie de servicii de consultanta cibernetica prin ingineri cibernetici certificati si pregatiti in traininguri speciale oferite de catre furnizorii nostri.


Home
Securitatea si Stabilitatea Retelelor
Managementul Informatiilor Clasificate
Consultanta in Tehnologia Informatiei cu cei mai buni specialisti in domeniu